featuredimgkenia

Steun voor een christelijke gemeente in Kenia

VIDEO: David Onyango en Grace Eva uit Kenia vertellen over de christelijke gemeente BCC Kisumu waar ze deel van uitmaken en over het noodzakelijke onderhoud dat is uitgevoerd aan de faciliteiten van hun kerkgebouw.

Stichting Zending Wereldwijd verleent financiële steun aan het onderhoud van dit kerkgebouw in Kenia, waar de christelijke gemeente BCC Kisumu samenkomt in het weekend. Regelmatig vinden er ook christelijke conferenties plaats voor christenen uit heel Oost-Afrika, met bijeenkomsten waarin het evangelie van Jezus Christus wordt verkondigd.

Doordeweeks wordt het gebouw gebruikt door een lokale christelijke school. Onlangs is er een noodzakelijke verbetering uitgevoerd aan de toiletten en is het gastenverblijf verbouwd.

Comments are closed.