2020-10-07 (3)

Een christelijk centrum voor een Kameroense gemeenschap

VIDEO: Vallée Verte betekent ‘groene vallei’. Het is een toepasselijke naam voor het centrum waar de 260 leden van de christelijke gemeente BCC Yaoundé meerdere keren per week samenkomen, aan de rand van de grote en chaotische hoofdstad van Kameroen met zo’n 1,8 miljoen inwoners.

Drie keer per week houdt de christelijke gemeente er hun geloofsversterkende bijeenkomsten, en het centrum heeft ook een centrale functie voor de (inter)nationale BCC gemeenschap in Kameroen en andere Afrikaanse landen. De faciliteiten zijn eenvoudig, maar functioneel en goed onderhouden. Stichting Zending Wereldwijd heeft bijgedragen aan een noodzakelijke upgrade van de faciliteiten.

Bekijk een video over de christelijke gemeente in Yaoundé, Kameroen!

Lees meer:  Zendingswerk en humanitaire hulp in Kameroen

 

Comments are closed.