cameroon06

Onderling contact tussen christenen is essentieel

Samen het christelijk geloof beleven, elkaar bemoedigen en opbouwen met woorden uit de Bijbel – iedere christen weet hoe essentieel dit is voor het geloofsleven.

Wij willen ervoor zorgdragen dat christenen in ontwikkelingslanden bij elkaar kunnen komen en de christelijke boodschap kunnen horen. Hiervoor willen wij financiële middelen beschikbaar stellen.

Deze financiële middelen kunnen bijvoorbeeld ten goede komen aan het bouwen en instandhouden van samenkomstlocaties voor lokale geloofsgemeenschappen wereldwijd. Ook kunnen renovaties, onderhoud en inrichting van de gebouwen worden ondersteund, voor zover dat binnen onze doelstellingen past.

De genoemde samenkomstlocaties hebben vaak een regionale of zelfs nationale functie en de gelovigen moeten dan van ver komen. Daarom zijn vaak ook overnachtingsaccommodaties nodig, en bijvoorbeeld een keuken.

Ook willen we de mensen die interesse hebben in het evangelie ondersteunen om deze boodschap te kunnen horen. Dit willen we doen door middel van financiële ondersteuning in de reis- en verblijfskosten die gemoeid zijn met het bezoeken van christelijke regionale kerkdiensten, voor hen die zich deze reis- en verblijfskosten niet kunnen permitteren.

Comments are closed.